VIDEO Universitatea din București se mândrește cu un fost student focșănean

0
185
Universitatea din București încearcă să atragă tineri bine pregătiți pentru a se înscrie la facultățile sale. Și, pentru acest scop, folosește mijloace diverse de persuasiune, chiar inedite, cel puțin pentru români.
Un astfel de exemplu îl reprezintă Facultatea de Științe Politice a UB, care și-a chemat un fost student să-i convingă pe tineri să se înscrie la această facultate. Este vorba de focșăneanca Elena Calistru, în prezent un cetățean foarte implicat în viața societății. Într-un clip postat pe Facebook, Elena Calistru vorbește despre sine, despre alegerile sale, despre facultate, despre activitatea ei și îi îndeamnă pe absolvenții de liceu să vină la Facultatea de Științe Politice a Universității din București.
”Elena Calistru este absolventă de științe politice, la FSPUB. Acum, Elena este președinte şi co-fondator al asociaţiei Funky Citizens, una dintre cele mai active organizații non-guvernamentale în bună guvernare, transparenţă, politici fiscal-bugetare. Tu ce vrei să faci când vei fi mare? Elena Calistru a ales Facultatea de Științe Politice a Universității din București. Mai sunt două zile în care te poți înscrie!”, scriu reprezentanții Universității din București pe pagina oficială de Facebook.