AcasăAdjudVIDEO Șeful Ambulanței Vrancea va boteza fetița Mirelei Paiu, tânăra din...

VIDEO Șeful Ambulanței Vrancea va boteza fetița Mirelei Paiu, tânăra din Adjud care a murit la o zi după ce a născut

În urmă cu 10 zile, o tânără din Adjud aducea pe lume o fetiță, la Maternitatea ”Buna Vestire” din Galați. Mirela Paiu avea 28 de ani și, fiind diagnosticată pozitiv cu noul coronavirus, a fost transferată de la Spitalul Adjud la unitatea sanitară din Galați, maternitate suport COVID-19. Nașterea a decurs fără probleme, însă a doua zi tânăra mămică a pierdut lupta cu boala. În urma ei au rămas soțul George Paiu și două fetițe: cea nou-născută și alta în vârstă de 5 ani. Tragedia acestei familii a impresionat multă lume, apropiații și persoane necunoscute încercând să ajute familia greu încercată.

Evoluția bebelușului este bună, nu a contactat virusul de la mamă, iar astăzi a ajuns acasă. Micuța Karina Ștefania a fost luată de la maternitatea din Galați de către tatăl ei, împreună cu viitorii nași de botez: managerul Serviciului de Ambulanță Județean Vrancea, Vitalie Bețișor, alături de soția sa.

„Am decis să facem un gest pentru familia greu încercată, în pragul sărbătorilor. O să fim un fel de părinți spirituali de acum încolo a micuței. Important este să fie sănătoasă, să crească și să-i fim alături toată viața”, a spus medicul Vitalie Bețișor.

„Este bine, este sănătoasă și sunt emoționat. Este pentru prima dată când îmi simt copilașul în brațe”, a menționat și George Paiu, tatăl bebelușului.

Nu cu mult timp în urmă, George Paiu a lucrat ca asistent la Ambulanță. Acum, fostul său șef a fost impresionat de drama prin care a trecut familia Paiu si a decis să fie alături de acesta și să facă un gest creștinesc, în prag de sărbători.

Între timp, continuă cercetările la dosarul penal deschis în urmă cu o săptămână și se așteaptă rezultatele analizelor toxicologice ale femeii. Oamenii legii din Galați fac cercetări cu privire la două infracțiuni, de ucidere din culpa si de neglijență în serviciu.

„Polițiștii au întocmit un dosar penal având ca obiect comiterea infracțiunii de ucidere din culpă și neglijență în serviciu și sub coordonarea unui procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Galați și efectuează cercetări pentru a stabili împrejurările  concrete n care s-a produs decesul persoanei în cauză”, a declarat cms. șef Gavriela Costin, purtător de cuvânt IPJ Galați

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

Cele mai citite

Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu