marți, iulie 16, 2024
AcasăPoliticaVIDEO Președinta filialei Vrancea a partidului lui Șoșoacă...

VIDEO Președinta filialei Vrancea a partidului lui Șoșoacă a demisionat din funcție

Președinta Partidului SOS România Filiala Vrancea, Carmen Vasiliu, face un pas în ”lateral”. Carmen Vasiliu a demisionat din funcție și a anunțat acest lucru pe rețelele de socializare. ”Un capitol încheiat. Mulțumesc tuturor celor care au fost alături de mine! Îmi cer, public, scuze tuturor persoanelor, celor ce m-au urmat în acest proiect de țară.”, a scris, pe Facebook, fosta președintă a Partidului SOS Vrancea.
Mai mult, în cadrul unei înregistrări video, Carmen Vasiliu mai spune: ”În ultima perioadă am primit foarte multe informații și documente și înregistrări care, în primă fază, m-au debusolat, m-au șocat și apoi m-au determinat ca, la sfârșitul săptămânii trecute, să fac curat, să-mi fac ordine în documente, în așa fel încât să poată fi predate. Nu mai sunt președintele Filialei Vrancea a Partidului SOS România. (…) Toți apropiații și toate cunoștințele mi-au spus că nu am caracterul necesar pentru politică. Și, în aceste condiții, am hotărât să fac un pas în lateral.”, a declarat, printre altele, Carmen Vasiliu. (video integral AICI)
La alegerile locale din 9 iunie, Carmen Vasiliu a candidat pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Vrancea. Ea a obținut 4796 de voturi (3,23%). La scrutinul pentru Consiliul Județean, SOS Vrancea a obținut 4965 de voturi (3,36%), sub pragul electoral.

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -
- Advertisment -

Cele mai citite

- Advertisment -

Cele mai citite

Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu