VIDEO Povestea emoționantă a unui tânăr campion, plecat din Boțîrlău

0
428
”Atunci când îți dorești cu adevărat ceva, el se poate realiza prin muncă și perseverență!”, acesta este crezul în viață al unui tânăr sportiv vrâncean. Georgian Ionuț Frîncu s-a născut în satul Boțîrlău, comuna Vulturu, și s-a apucat de fotbal de mic copil. După multe greutăți, obstacole, probleme, dar și satisfacții, Georgian a ajuns campion național la categoria U19.
Georgian Ionuț Frîncu activează, acum, la clubul FC Bucharest United. Într-un material video emoționant, postat de clubul său, Georgian își povestește viața, problemele pe care le-a întâmpinat un copil de la țară, plecat la oraș să-și urmeze visul și să-și croiască un drum în viață. Cu părinții plecați la muncă în Italia, cu naveta Boțîrlău-Focșani, cu greutățile inerente, dar cu multă muncă, cu ambiție și perseverență, tânărul sportiv vrâncean pare că se află pe drumul cel bun.
Săptămâna aceasta s-a desfășurat turneul final al campioanelor județene la juniori U19. Echipa lui Georgian Frîncu, FC Bucharest United, a câștigat în mod categoric finala disputată la Complexul Mogoșoaia, în fața formației Sporting Pitești, scor 7-2.
De menționat că sora lui Georgian este Lorena Mirela Frîncu, o cântăreață talentată, cunoscută publicului și sub numele Lore.