VIDEO Pentru gurmanzi și nu numai: începe Tectonic Food Fest la Focșani

0
1203
În perioada 9-11 Iunie, Esplanada Casei de Cultura ”Leopoldina Bălănuță” din Focșani va fi gazda primei ediții a TECTONIC FOOD FEST, un festival culinar de stradă tip gourmet, având invitați vendori cu food-trucks, restaurante pop-up, artizani și producători de delicatese culinare. Mai mult decât un simplu festival, evenimentul cuprinde demonstratii culinare, ateliere pentrun copii,concursuri si jocuri, muzica si povesti. Festivalurile culinare aparute in peisajul strazii fac o treabă minunată prin a ţine oamenii ocupaţi si fericiţi pentru câteva zile iar aceste experiente noi sunt ca o minivacanţa chiar în mijlocul rutinei zilnice. 
Retete din toate colturile lumii, bucatari de exceptie, ingrediente de top, se vor intalni toate intr-un decor de poveste si este cel mai bun pretext pentru a gusta, a râde, a împărtaşi, a socializa şi a fi fericiti alaturi de prieteni si familie in mijlocul comunitatii. Cei interesati de mai multe detalii pot accesa pagina oficiala a evenimentului : www.tectonicfestival.ro sau pagina de social media: facebook/tectonicfestival. 
Organizatorii promit ateliere educative în care se vor spune povești pentru copii mici sau mari, ateliere de educație culinară, demonstrații culinare, concursuri de gătit și de mâncat, căutare de comori, sport etc. Atmosfera va fi întreținută de un DJ, dar va fi şi muzică live. Mai mult, organizatorii vor amenaja sectoare de pet bar, zone de relaxare, zone cu proiecții de filme cu tematică culinară, mese comune și alte surprize.
Programul festivalului: 
Vineri – Sambata – Duminica: 10:00 – 21:00