VIDEO Oprișan vrea de la aleșii județeni să facă parada modei la ședințe. Replică: „Ați fost dumneavostră manechin”

0
675

Şedinţa extraordinară a Consiliului Judeţean Vrancea de vineri a fost una fără istoric, deși toată lumea se aștepta la discuții cu scântei pe marginea proiectului privind  împărţirea a peste 14 milioane de lei către comunele din Vrancea. Oprișan însă a intuit că ar putea avea probleme din punct de vedere al respectării legalității dacă va promova proiectul, astfel că l-a retras de pe ordinea de zi, lucru pe care și consilierii liberali spun că l-ar fi cerut. Totuși, ca ședința să nu fie monotonă, lui Oprișan i s-a cășunat pe doi consilieri județeni, care în opinia sa nu ar respecta solemnitatea ședinței din punct de vedere al vestimentației. Liberalul Adrian Creţu a venit îmbrăcat într-o cămașă și o vestă galbenă, iar pesedistul Cătălin Ghețu, într-un pulover de culoare roșie.

“Marian Oprişan: -Scrie în lege negru pe alb că trebuie să fiţi îmbrăcaţi corespunzător.

Adrian Creţu: -Ce înseamnă corespunzător? Aţi fost dumneavoastră manechin şi ştiţi cum se îmbracă corespunzător?

Marian Oprişan -Nu e picnic aici. Trebuia să veniţi în costum, nu în vestă, nu în cămaşă.

Liviu Bostan, consilier judeţean PNL -Data viitoare o să vă pregătim o vestimentaţie deosebită, să vedem dacă o să vă placă.

Marian Oprişan: -Atunci nu o să staţi la şedinţă”.

La finalul şedinţei extraordinare, Cătălin Ghețu s-a dus umil la Marian Oprişan să-i ceară scuze pentru vestimentaţie, fiind absolvit de „păcat” printr-un gest aprobator.