VIDEO Motocicliști din toată țara se întâlnesc la Gălăciuc

0

Sute de motocicliști sunt așteptați, în următoarele zile, în Munții Vrancei. Ei se vor caza în Tabăra Gălăciuc, fie la căsuțe fie la cort. Evenimentul de la Gălăciuc face parte din seria întrunirilor pe care comunitatea motocicliștilor le organizează pe tot parcursul anului. Adunarea motocicliștilor va fi nu numai un prilej de distracție și schimburi de experiență ci va avea și un scop umanitar: se vor face donații copiilor din centrele DGASPC Vrancea din orașul Panciu. Iubitorii motoarelor vor veni cu îmbrăcăminte, rechizite, produse de igienă personală ș.a. Sâmbătă, 14 iulie, este programat un super-concert cu trupa The Rock, care interpretează melodiile celebrei formații AC/DC.

”Vă așteptăm cu drag să turăm motoarele pe curbele strânse din codrii Vrancei, la cea de a VI-a ediție M.A.N. ROMANIA LEPȘA MAGICĂ!!!
În program: sesiuni de ride-test, povești de călătorie, prezentări și vânzări moto & echipamente, cursuri de pilotaj & intervenție în caz de accident rutier, concerte rock, bere, prietenie, foc de tabără, concursuri, trial show.”, au scris organizatorii în prezentarea evenimentului din Vrancea.