VIDEO Mașini blocate pe drumul județean dintre Domnești și Păunești, scoase de Primăria Păunești din zăpadă / Situația actualizată a stării drumurilor

0
812

UPDATE   Cele două microbuze de transport persoane (între Gologanu și Tătăranu) au fost deblocate și își continuă traseul.

Probleme pe drumul județean 205H, între E85/Domnești și Păunești. Vântul puternic a format suluri de zăpadă pe acest drum, care nu a fost închis de autorități. Astfel, mai multe autovehicule au rămas înzăpezite și nu au mai putut înainta. Ele au fost scoase din nămeți de oamenii și utilajele Primăriei Păunești. ”De azi dimineață am scos din zăpadă, cu forțele proprii, 7 mașini rămase blocate pe acest drum județean. Am anunțat Consiliul Județean acum câteva ore că ar trebui închis circulației acest drum. Bate foarte tare vântul și aduce zăpada pe carosabil. Utilajele de deszăpezire ar trebui să intervină continuu, fără să aibă mașini pe drum. O ambulanță sau o mașină de pompieri nu ar trebui să intre pe acest drum pentru că s-ar înzăpezi.”, ne-a declarat primarul comunei Păunești, Gheorghe Popa.

 

Iată situația actualizată a drumurilor din Vrancea:

DN 23 B, Măicănești – Ciorăști, drum închis.
DJ 202 F, Bălești – Mihălceni, drum închis.
Ca urmare a viscolului se circulă cu dificultate pe următoarele drumuri:
DN 2 N, Dumbrăveni – Caiata
DN 2 E85, intrare în satul Pădureni. Se circulă pe un singur sens de deplasare.
DN 2 E85, intrare în sat Călimănești. Se circulă pe un singur sens de deplasare.
DJ 204 E, Panciu-Haret. Se circulă pe un singur sens.
DJ 204 D, Focșani-Suraia. Se acționează pentru deszăpezire.
DJ 204 E – din DN2 E85 către satele Răchitosu-Ciușlea, carosabilul este acoperit cu zăpadă. Auto blocate în zăpadă (inclusiv două microbuze de transport persoane) pe DN 23A, ieșire din Gologanu, înspre Tătăranu. (IPJ Vrancea)