VIDEO Marea sportivă Ana Maria Popescu-Brânză s-a retras din activitate

0
477
Spadasina Ana Maria Popescu-Brânză, multiplă campioană olimpică, mondială și europeană, și-a anunțat retragerea din sportul de performanță, la vârsta de 37 de ani. Ultimul turneu la care a participat a fost cel de Cupă Mondială din Dubai, unde s-a clasat pe locul secund.
„Se pare că se încheie. Peste 20 de ani petrecuți aici în sala de scrimă… A fost ultima competiție pentru mine. Credeam cumva că sunt pregătită pentru momentul ăsta, pentru că nu simt să merg mai departe. Asta a fost tot și cumva cred că din copilărie mi-am promis că o să simt momentul în care trebuie să mă opresc și momentul ăsta a venit. Nu mai am motivație să merg mai departe, totul doare prea tare, cred că e momentul să încep o nouă viață sau o viață în afara sălii de scrimă.
Vă iubesc pe toți și vă mulțumesc, mai ales vouă, care sunteți acolo, pe social media și ați fost alături de mine, atunci când s-a terminat cu medalie, dar mai ales atunci când am dat nuca-n perete, de la începutul competiției. Sper să rămâneți în continuare alături de mine deoarece s-a încheiat un capitol din viața mea, dar cu siguranța vor urma alte surprize. Mă duc să termin de plâns.”, s-a confesat marea sportivă într-un vlog pe youtube.

În palmaresul găsim, printre altele, 3 medalii olimpice (dintre care una de aur), 6 mondiale şi 11 europene, 37 de Cupe Mondiale câştigate, ea fiind cea mai titrată scrimeră din România. Ana Maria Popescu-Brânză a fost desemnată cea mai bună spadasină a lumii în sezoanele 2007-2008, 2008-2009, 2012-2013, 2019-2020, 2020-2021.


Surprize La Domicliu Focsani
Comandă o Surpiză la Domicliu ! Livrăm în toată Vrancea, la Data și Ora Stabilită de Tine!


Administrare și Mentenanță Site-uri de Prezentare și Magazin Online></a></div>    </div>

    <footer>
      <!-- post pagination -->      <!-- review -->
      <div class=
Articolul precedentDansatorii de pe mașina poliției au fost reținuți
Articolul următorMilitarii Batalionului 288 Apărare Antiaeriană au donat sânge