VIDEO Lupii – de la conflict la convieţuire

0
226

Echipa proiectului WOLFLIFE vă invită la film!
Filmul „Lupii – de la conflict la conviețuire!” a fost realizat integral de echipa proiectului si relevă în cele mai spectaculoase imagini povestea proiectului WOLFLIFE, amănunte din viața lupilor și ale celorlalte specii alături de care trăiesc în aceste zone sălbatice, dar, totodată ne arată și amenințările care pun în pericol conservarea lupilor pe termen lung.
WOLFLIFE este primul proiect de conservare dedicat exclusiv lupului din România, care a primit finanțare de la Comisia Europeană și are ca scop implementarea celor mai bune practici pentru conservarea în mediul natural a speciei lup (Canis lupus), menţinerea unei populaţii sănătoase și viabile de lupi în Munţii Carpaţi, dar si promovarea unei mai bune coexistențe om-lup.
Acest documentar a fost realizat în cadrul Proiectului LIFE13NAT/RO/000205 „Implementarea celor mai bune practici pentru conservarea in-situ a speciei Canis lupus la nivelul Carpaţilor Orientali”, cu sprijinul financiar a Comisiei Europene si al Ministerului Mediului, prin instrumentul financiar LIFE+. (sursa: Silviu Chiriac)