VIDEO Liberalul Valerică Zamfirescu și-a scos certificat medico-legal și a depus plângere la poliție pentru că ar fi fost lovit de susținătorii primarului PSD din Slobozia Bradului

0
585
Fostul primar al comunei Slobozia Bradului, liberalul Valerică Zamfirescu, în prezent consilier local și președinte de ședință la ultima convocare a Consiliului Local, susține că a fost bătut ieri după amiază, la ieșirea din sala de ședință. Valerică Zamfirescu spune că primarul PSD Iulian Dumitru ar fi adus în sală mai mulți susținători, pentru a pune presiune pe consilierii locali, ca să voteze proiectele primarului. Totul s-a întâmplat după ce fostul edil l-a anunțat pe primarul în funcție că nu a fost adoptat un proiect de hotărâre care făcea referire la patrimoniu. ”A plecat din ședință un consilier și nu mai era majoritate pentru adoptarea lui, pentru că era un proiect de patrimoniu, care se votează cu două treimi. Era un proiect cu probleme, niște golănii pe care le face cu terenurile primarul. Primarul a luat foc, m-a înjurat, a spus tot ce i-a venit la gură. La finalul ședinței, oamenii aduși de primar în sală pentru a pune presiune pe noi m-au așteptat afară și m-au lovit cu pumnii în cap, pe la spate. A venit poliția și am dat declarație, apoi am plecat acasă. Acasă mi s-a făcut rău și am chemat ambulanța, care m-a transportat la Unitatea Primire Urgențe de la Spitalul Județean. Am primit îngrijiri, dar nu am rămas internat. Astăzi mi-am scos certificat medico-legal. Nu este posibil ca în anul 2020 să se întâmple așa ceva”, a declarat Valerică Zamfirescu. Fostul primar din Slobozia Bradului a fost diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral la Spitalul Județean din Focșani. Mai mult, Valerică Zamfirescu susține că alți consilieri locali PNL nu mai vin la ședințele CL Slobozia Bradului de frică să nu ia bătaie.

De cealaltă parte, primarul PSD infirmă cele spuse de consilierul PNL. ”Nu cred că l-a agresat nimeni, eu nu am văzut așa ceva. A refuzat să supună la vot proiectul numărul 5, privind acceptarea unui teren ca donație. Să facă dovada că l-a lovit cineva, că așa și eu pot să spun că orice. Așa e în politică”, ne-a declarat Iulian Dumitru, primarul din Slobozia Bradului.
Reprezentanții Spitalului de Urgență ne-au confirmat că Valerică Zamfirescu a suferit un traumatism cranio-cerebral.