duminică, iunie 23, 2024
AcasăActualitateVIDEO Lacrimi și durere astăzi, la Ruginești.

VIDEO Lacrimi și durere astăzi, la Ruginești.

Mihaela Vieru împlinise 32 de ani și avea toată viața înainte, alături de prietenul ei, Constantin Ignat, cu care își făcuse planuri de căsătorie. În seara de 30 octombrie au mers împreună la concertul din clubul bucureștean. Incendiul i-a prins înăuntru și nu au putut ieși.

Părinții au aflat abia a doua zi că fiica lor s-a aflat în acel club şi nu a reuşit să supravieţuiască. Sicriul cu trupul neînsuflețit al Mihaelei a fost adus duminică seară la Onești, acolo unde locuiesc părinții ei. Familia a hotărât să o înmormânteze la Ruginești, unde își dorm somnul de veci bunicii săi, astfel că, după slujba oficiată la o biserică din Onești, convoiul funerar s-a deplasat la cimitirul din comună vrânceană.

21

Localnicii au rămas impresionați de sfârșitul prematur al Mihaelei şi au venit în număr mare la biserica din Rugineşti pentru a aprinde o lumânare şi a-şi lua rămas bun. Slujba de la biserica din Rugineşti a fost oficiată de un sobor format din 9 preoţi, în frunte cu protoiereul Oneştiului, Constantin Alupei.

Mihaela Vieru lucra ca director la o firmă din București şi mai are o soră care lucreză în Cluj Napoca. Prietenul ei, Constantin Ignat, avea 40 de ani și lucra la Institutul Național de Cercetare pentru Sport. Era pasionat de muzică și activa în trupă Monarchy Band. Mihaela și Constantin au petrecut ultimele clipe din viață împreună și au murit încercând să scape din infernul declanșat în clubul Colectiv


ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -
- Advertisment -

Cele mai citite

- Advertisment -

Cele mai citite

Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu