VIDEO-FOTO Ion Ștefan, deputat PNL: ”Problema gunoaielor de la periferia Focșaniului, o treabă urât mirositoare”

0
385

Consider că nu ar trebui să ajungem să spunem: ”merge și așa” când vine vorba despre depozitarea defectuoasă și ilegală a deșeurilor provenite din gospodării sau din activități de întreținere a spațiilor verzi. Consider că nu trebuie să luăm poziția ghiocelului când vine vorba despre sănătatea populației și protejarea mediului înconjurător și trebuie să atragem atenția că așa nu se mai poate!

Am fost la marginea orașului Focșani, spre Golești, iar acolo imaginea dezastrului este una incredibilă: munți de gunoaie, deșeuri depozitate în repetate rânduri, miros insuportabil și levigat care se scurge din acest depozit ilegal, de care sunt absolut convins că Primăriile Focșani și Golești chiar nu sunt străine. Situația nu este de ieri de azi. Domnilor Cristi Misăilă și Alexandru Zar, administrația nu se face numai în birouri unde aerul este parfumat de odorizante de cameră! Puteți explica oamenilor de ce trebuie să suportăm așa ceva? Garda de Mediu Vrancea, haideți să nu mai întoarcem nasul și să ne facem că nu vedem această situație! Miroase de la o poștă!

Dezastrul ecologic de la marginea Focșaniului este real! Acestea sunt rezultatele întârzierii implementării proiectului de management integrat al deșeurilor de către oficialii Consiliului Județean Vrancea și ai Guvernului României. (Ion Ștefan, deputat PNL Vrancea)