VIDEO-FOTO Ana Maria Saragia, o tânără nonconformistă din Vrancea, care a ”îmblânzit” leii

0
4790

Ana Maria Saragia este o tânără din Vrancea, despre care se poate scrie, deja, o poveste de viață. A fost adoptată pe când avea 11 luni, a fost crescută cu multă dragoste de părinții adoptivi, a primit educație, a fost susținută în visurile sale și, la 25 de ani, se bucură, deja, de succes. Ana Maria Saragia a absolvit Colegiul Național ”Al. I. Cuza” din Focșani și facultatea de drept, dar și-a urmat visul și talentul: a devenit creatoare de modă, cu un stil nonconformist, dedicat tinerilor în primul rând. A pornit de jos, acum 5 ani, cu o investiție de 2.000 de euro, și a ajuns să dețină un atelier propriu și să-și vândă hainele în țară și străinătate. Creațiile sale sunt căutate și de tinerii artiști în vogă în show-biz-ul românesc: Antonia, Inna, Florin Ristei, Elena Gheorghe, Alina Eremia, Ruby, Andreea Bănică ș.a.

Ana Maria Saragia a fost prezentă miercuri seară la Pro Tv, la emisiunea ”Imperiul Leilor”. În cadrul emisiunii, tineri întreprinzători vin cu proiecte de business, ce necesită finanțare, în fața unui juriu alcătuit din oameni de afaceri și manageri de top. Concurentul întreprinzător trebuie să-i convingă pe membrii juriului că are un plan de afaceri care va fi profitabil, astfel încât să-i determine să investească în afacerea respectivă. Iar Ana Maria Saragia i-a convins, 3 dintre cei 5 membri ai juriului prezentându-i oferte de finanțare. Ea ceruse o finanțare de 150.000 de euro, pentru care oferea 30% din acțiunile business-ului său. Iar oferta pe care a acceptat-o a fost din partea omului de afaceri Dan Șucu: 100.000 de euro în schimbul a 25% din afacere plus un împrumut de 50.000 de euro, rambursabil în 3 ani, fără dobândă.

Chiar dacă a avut emoții, Ana Maria Saragia a fost destul de dezinvoltă dar și convingătoare în cadrul emisiunii. Munca de până acum și optimismul în privința viitorului afacerii sale i-au adus succes și finanțarea de care avea nevoie. Cel mai emoționant episod al emisiunii a fost momentul în care a apărut, în platou, mama Anei, adusă în secret de producătorii emisiunii tocmai din Italia. Mai multe despre participarea tinerei vrâncence la emisiunea ”Imperiul Leilor” găsiți AICI. (foto: Pro Tv)

 Surprize La Domicliu Focsani
Comandă o Surpiză la Domicliu ! Livrăm în toată Vrancea, la Data și Ora Stabilită de Tine!