marți, iulie 23, 2024
AcasăActualitateVIDEO Focșănenii, din nou în stradă

VIDEO Focșănenii, din nou în stradă

Demisia guvernului Ponta nu i-a liniștit pe focșăneni. La fel ca în București și în alte orașe din țară, oamenii au continuat să iasă în stradă și să-și exprime nemulțumirile dar și revendicările. S-au mobilizat pe rețelele de socializare sau, pur și simplu, de la om la om. Circa 300 de focșăneni de toate vârstele, în special tineri, s-au adunat în Piața Unirii și au aprins lumânări în memoria victimelor tragediei din clubul Colectiv. Nu au întârziat scandările și sloganurile anti-sistem, mai ales cu adresă directă la președintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan: ”Demisia”, ”Oprișan, nu uita, DNA e casa ta”, ”Ieși afară, javră ordinară” și altele asemenea.
Apoi s-a pornit în marș prin centrul Focșaniului, manifestanții au trecut prin fața sediului PSD, unde s-a strigat „Oprișan, la pușcărie!”, iar mulțimea s-a îndreptat apoi spre Gară și înapoi în centrul orașului.
Toată manifestarea a fost supravegheată de zeci de jandarmi, care în această seară au dat dovadă de exces de zel, legitimând foarte mulți tineri care se îndreptau spre Piața Unirii.

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -
- Advertisment -

Cele mai citite

- Advertisment -

Cele mai citite

Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu