VIDEO Directorul Parking și primarul Misăilă se ceartă cu conturile false de pe Facebook

0

O postare pe un cont de Facebook din Focșani, cu privire la costurile ridicate ale investiției realizate de SC Parking în parcarea cu plată de la Electrica, sistematizată cu bariere inteligente, a stârnit reacția directorului Parking, dar și a edilului Cristi Misăilă. Cei doi s-au arătat indignați de contul fals care “dezinformează” cetățenii, directorul Parking fiind solicitat de edil să ofere explicații în legătură cu ceea ce a însemnat investiția de la Focșani, care a costat 102.087 lei, fără TVA. Mai transparent ca niciodată, șeful parcărilor din oraș a prezentat și un deviz al cheltuielilor, așa cum poate ar trebui să facă de fiecare dată. Mai mult decât atât, Nicu Statache s-a pregătit să-i demonteze toate afirmațiile criticului său de pe Facebook, care prezentase în postare soluții mai ieftine de bariere. “După imaginile din postare, mi-am dat seama ce fel de echipament este. Domnul respectiv a pus în comparație un echipament SEKA, a cărei origine este una europeană, dar din zona balcanică, un pic mai la sud de România. Barierele pe care le-am pus aici, Parkomatic, se situează undeva de vârful calitativ al piramidei barierelor”, a spus Nicu Statache.

În discuție a intervenit și primarul Cristi Misăilă, deranjat că “postacul” ia în derâdere munca administrației. “Este un cont fals. Cei care nu au curaj să-și asume identitatea, dar lansează niște dezinformări în mediul public, fac parte din cei care duc o politică distructivă și vor să denigreze administrația locală și lucrurile pozitive”, a spus Cristi Misăilă.

Așa o fi domnule primar, dar, dincolo de comicul situației, de a vă certa cu conturi false de pe rețele de socializare, poate nu ar fi rău să vă deziceți la fel de public de conturile false, destul de numeroase, care lucrează chiar sub nasul dumneavoastră, să vă șlefuiască imaginea, atunci când se mai întâmplă să fiți și criticat.