luni, mai 27, 2024
AcasăActualitateVIDEO de la percheziţiile din Penitenciar. Capul reţelei a fost liberat condiționat...

VIDEO de la percheziţiile din Penitenciar. Capul reţelei a fost liberat condiționat vinerea trecută!

Titi Sgîrcitu, capul rețelei decapitate azi de procurorii DIICOT, cel care l-a băgat la apă pe directorul Penitenciarului Focșani, Adrian Iacob, a obținut, chiar vinerea trecută, liberarea condiționată. Magistrații Judecătoriei Focșani i-au admis cererea de liberare înainte de termen, însă Sgîrcitu a rămas în spatele gratiilor, întrucât decizia nu era definitivă.
Iată soluția pe scurt a instanței de judecată de la Judecătoria Focșani, așa cum apare pe portalul instanțelor din România:

“Admite propunerea Comisiei pentru individualizarea regimului de executare a pedepselor privative de libertate din cadrul Penitenciarului Focşani. În temeiul art. 59 si art. 60 din Codul penal din 1969, cu aplicarea art. 15 al.2 din Constituţia României, dispune liberarea condiţionată a condamnatului SGÎRCITU TITI, în prezent deţinut in Penitenciarul Focşani, din pedeapsa de 4 ani şi 9 luni închisoare, aplicată prin s.p. nr. 425/2014, pronunţată de Judecătoria Brăila. Atrage atenţia condamnatului asupra posibilităţii revocării liberării condiţionate în situaţia în care săvârşeşte o altă infracţiune înăuntrul restului de pedeapsa rămas neexecutat. În baza art. 275 alin. (3) C. proc. pen., cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Onorariul apărătorului din oficiu (avocat Sava Cătălin – cu delegaţia pentru asistenţă judiciară obligatorie nr. 2294/18.09.2015 emisă de Baroul Vrancea), în cuantum de 130 lei se va avansa din fondurile Ministerului Justiţiei. Cu drept de contestaţie în termen de 3 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 18.09.2015.”

Conform unor surse judiciare, Titi Sgîrcitu a ajuns în spatele gratiilor pentru șantaj.


ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -
- Advertisment -

Cele mai citite

- Advertisment -

Cele mai citite

Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu