VIDEO Ce fac baronii PSD și directorii Teldrum la vânătoare. Oprișan îi face ”botezul” unui vânător, cu nuiaua

0
241

Rise Project a publicat noi documente, fotografii și imagini din celebra ”valiză” ajunsă în posesia lor. Un filmuleț de câteva minute prezintă pleiada baronilor PSD la o partidă de vânătoare de mistreți, probabil în anul 2014. Printre aceștia se numără Liviu Dragnea, Marian Oprișan, Nicușor Constantinescu, Dan Nica, Paul Stănescu, Adrian Țuțuianu, Constantin Niță, Ioan Mang, Dumitru Buzatu ș.a. De asemenea, nu lipsesc șefii Teldrum, în frunte cu Petre Pitiș. La această partidă de vânătoare a participat și afaceristul Costel Comana, găsit mort în avion, într-o cursă Columbia-Costa Rica, în februarie 2015. Oficial, afaceristul s-a sinucis în toaleta avionului.

În imagini se poate vedea cum un proaspăt vânător este ”botezat” de către cei cu experiență. Bobocul primește lovituri cu nuiaua la fund, simbolic. Însă șeful PSD Vrancea se dovedește ”mai catolic decât papa”, ia nuiaua și îi dă câteva lovituri mai puternice bobocului. Toți baronii și afaceriștii fac poze cu animalele ucise. Mai mult, ei lasă câinii de vânătoare să tragă de cadavrele unor animale ucise, un mistreț și o vulpe.

Vă lăsăm să urmăriți imaginile, chiar dacă ele vă produc oripilare. Aceștia sunt, în realitate, cei care conduc România de aproape 30 de ani.

Sursa video: Rise Project