VIDEO Cadou muzical din partea membrilor trupei Provincialii pentru toți românii care stau acasă în această perioadă

0
688
Artiștii se implică în campania de convingere a românilor că cea mai bună variantă pentru ei este să stea în case pe durata pandemiei de coronavirus. Pe lângă mesajele motivaționale, artiștii apelează și la ”armele” specifice de convingere. De exemplu, membrii trupei vrâncene Provincialii le-au făcut o dedicație specială românilor care stau în case: le-au cântat una din melodiile lor consacrate – Inimă, nu fii de piatră! – înregistrându-se, fiecare, cu telefonul mobil, de acasă. ”Responsabilitatea se află în fiecare din noi iar lucrurile bune le putem face tot noi, fiind un exemplu pentru cei din jur. De acasă, filmați cu telefoanele mobile, am cântat împreună pentru voi, una din melodiile noastre de suflet.
#StamAcasa și mergem înainte, cu speranță și muzică bună! Aveți grijă de voi și de fiecare dintre noi!”, au transmis membrii trupei Provincialii.

Responsabilitatea se afla in fiecare din noi iar lucrurile bune le putem face tot noi, fiind un exemplu pentru cei din jur.De acasa, filmati cu telefoanele mobile, am cantat impreuna pentru voi, una din melodiile noastre de suflet. ‼️#StamAcasa si mergem inainte cu speranta si muzica buna! ❤️Aveti grija de voi si de fiecare dintre noi!Ungureanu Ionut Sandu Rotaru Triboi Aliona Vadim Guma

Publicată de Provincialii pe Marţi, 24 martie 2020