VIDEO Aripi frânte de “boala cu o mie de fețe”

0
622

Elena a aflat de boala ei când venea de la facultate, către casă. Mai exact, în Gara de Nord din București. Simțea că nu mai poate ajunge până la tren, pentru că picioarele îi erau ca turnate în plumb. Și-a sunat mama, așa cum face orice copil aflat în dificultate, iar mama a ajutat-o, cu vorbe bune, să-și găsească puterile să ajungă la ea.
Elena este, ca cei mai mulți tineri din lumea aceasta, o adolescentă plină de viață, cu planuri, cu vise, cu bucurii dar și cu micile tristeți ale adolescenței. A terminat liceul cu laude, a intrat la Universitatea Națională de Arte și visa să ajungă designer. Când toată lumea părea a ei, Elena a primit un diagnostic crunt de la medici – ca din senin, “boala cu o mie de fețe”, așa cum mai este numită scleroza multiplă, pusese stăpânire pe trupul ei.
•SCLEROZĂ MULTIPLA FORMA RECURENT REMESIVA
•PARAPAREZA SPASTICĂ
•VEZICA NUROGENA
•DISFUNCȚIE LOCOMOTORIE
De atunci e într-o luptă continuă, spitale, terapii și recuperări care depășesc posibilitățile financiare ale părinților. Este inclusă în programul național al celor cu scleroză și încadrată în grad grav de handicap. Tatăl său a luat drumul străinătății tocmai pentru a câștiga mai mult, ca să-și poată ajuta copilul să scape de această boală.
Pentru ca aripile tinerei să nu fie frânte e nevoie de ajutorul unor oameni binevoitori, la care mama fetei apelează cu lacrimi în ochi. Orice ajutor financiar este binevenit, spune mama Elenei, pentru că niciun părinte nu ar trebui să-și vadă copilul țintuit în pat tocmai când el trebuie să-și ia zborul către viață. O puteți contacta pe mamă la telefon 0747 139 480 Bîndar Daniela. Sau pe Facebook – Daniela Ecaterina.
Materialul video îl puteți urmări pe Realitatea Plus.


Surprize La Domicliu Focsani
Comandă o Surpiză la Domicliu ! Livrăm în toată Vrancea, la Data și Ora Stabilită de Tine!