marți, iulie 16, 2024
AcasăActualitateVIDEO Apel către partidele din Vrancea pentru a...

VIDEO Apel către partidele din Vrancea pentru a aproba renumărarea buletinelor de vot pentru alegerea președintelui Consiliului Județean Vrancea

Președintele PNL Vrancea, Dragoș Ciobotaru, face un apel către partidele politice din județul Vrancea pentru a vota, astăzi, în Biroul Electoral Județean, cererea PNL Vrancea de renumărare a buletinelor de vot pentru alegerea președintelui Consiliului Județean Vrancea în tot județul. PNL spune că a constatat mari probleme în toate secțiile de votare. PNL a depus cereri de renumărare în 11 secții de votare, acolo unde procesele verbale nu erau încă încheiate și la toate aceste renumărări s-au coinstatat diferențe majore, cu voturi în plus pentru Dragoș Ciobotaru. Președintele PNL Vrancea face apel și spre președintele PSD Vrancea, Nicușor Halici, care la rândul lui a spus că procesul de votare a fost viciat.
”Astăzi, Biroul Electoral Județean decide dacă se renumără voturile acordate de vrânceni pentru funcția de președinte al CJ Vrancea, în tot județul. Nu văd niciun motiv pentru care cineva nu ar fi de acord cu asta. Cu toții trebuie sa știm adevărul. Mandatele celor aleși pe 9 iunie se vor prelua abia în luna octombrie, este timp suficient pentru a ne clarifica. Niciun nou ales nu-și poate prelua mandatul castigat sub îndoiala că a fost ales prin fraudă.
Toate partidele au reclamat sute de fraude în ziua votului, inclusiv PSD, este nevoie urgentă de renumărare. Tot procesul durează o zi, este extrem de simplu. Dacă veți vota împotriva renumărării, astăzi, înseamnă că vă e teama și știți că ați câștigat prin fraudă. Vrâncenii vă vor sancționa drastic la următoarele alegeri, nu vă vor ierta. Cu Dumnezeu înainte!”, a transmis Dragoș Ciobotaru.

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -
- Advertisment -

Cele mai citite

- Advertisment -

Cele mai citite

Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu