sâmbătă, iulie 13, 2024
AcasăAdministratieVIDEO Apă neagră la robinetele oamenilor din Soveja

VIDEO Apă neagră la robinetele oamenilor din Soveja

Apa potabilă pare o problemă de nerezolvat în Soveja, indiferent de cine se află la conducerea primăriei. Nu s-a rezolvat pe vremea fostului primar PSD, nu s-a rezolvat nici pe vremea primarului PNL. Actualul edil al comunei Soveja, Ionuț Filimon, a promis, în campania electorală din 2020 și la începutul mandatului de primar, că apa reprezintă o prioritate în cazul în care va primi voturile localnicilor. Au trecut, însă, aproape 3 ani de când a preluat mandatul de  primar, iar apa tot murdară curge la o bună parte din robinetele oamenilor. Atunci când curge.

De altfel, subiectul apei potabile este din ce în ce mai rar abordat de primarul comunei în ultima vreme. Foarte activ pe rețelele de socializare, cu evenimente culturale și propuneri de proiecte de dezvoltare a turismului, Ionuț Filimon pare învins de rețeaua de apă a comunei. Totuși, ce fel de turism, de exemplu, s-ar putea dezvolta în zonă fără apă potabilă în toată comuna?

Chiar în cursul zilei de astăzi, un localnic a filmat apa care curge la robinet: una neagră, ce nu ar putea fi dată nici la animale. ”Cam așa arată transparența liberală, țineți minte, dragi sovejeni! Doamne, Doamne!”, a spus acesta în timp ce filma apa murdară care curgea la robinet.

 


ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -
- Advertisment -

Cele mai citite

- Advertisment -

Cele mai citite

Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu