VIDEO Administratorul rețelei Paco, apel către clienți: ”Vă rugăm să rămâneți calmi și să respectați noile norme ce se impun!”

0
396

Administratorul rețelei locale de retail Paco Supermarket susține că poate asigura aprovizionarea constantă a magazinelor sale, cu toate produsele necesare. El a transmis un mesaj către clienți, pe Facebook, prin care își îndeamnă clienții la cumpătare și la respectarea normelor de securitate sanitară. ”Stimați clienți, va rugăm să rămâneți calmi și să respectați noile norme ce se impun. Supermarketurile Paco vor rămâne deschise și aprovizionate. Micile sincope în aprovizionare vom încerca să le rezolvăm pe cât posibil. Sâmbătă au primit toate supermarketurile noastre pește proaspăt și este posibil să mai primim și marți 24.03. Facem toate demersurile să primim spirt, dezinfectanți, drojdie și alte produse aflate în „out of stock” în toate depozitele din România. Vă rugăm să nu faceți cumpărături peste nevoile dumneavoastră curente și să nu faceți stocuri inutile, aceste lucruri duc la discontinuități în aprovizionare. Numai împreună vom învinge!”.

Stimați clienți, va rugăm să rămâneți calmi si sa respectați noile norme ce se impun. Supermarketurile Paco vor rămâne deschise si aprovionate. Micile sincope în aprovizionare vom încerca să le rezolvăm pe cât posibil. Sâmbătă au primit toate supermarketurile noastre pește proaspăt și este posibil să mai primim si marți 24.03. Facem toate demersurile să primim spirt, dezinfectanti, drojdie si alte produse aflate în "out of stock" în toate depozitele din România. Vă rugăm să nu faceți cumpărături peste nevoile dumneavoastră curente și să nu faceți stocuri inutile, aceste lucruri duc la discontinuități în aprovizionare. Numai împreună vom învinge!

Publicată de Paco Supermarket pe Duminică, 22 martie 2020

În urmă cu o săptămână, tot pe Facebook, reprezentanții rețelei Paco anunțau o serie de măsuri menite să protejeze atât clienții cât și personalul unităților comerciale: restricționarea accesului în magazine, aprovizionare constantă, dezinfectarea spațiilor, păstrarea distanței. ”Stocurile de marfă sunt suficiente. Va rugăm să vă ștergeți picioarele pe covorul de la intrare impregnat cu soluție dezinfectantă. Cărucioarele, coșurile, benzile caselor de marcat sunt dezinfectate în permanență. Va rugăm să păstrați o distanță de minimum 1 metru față de alte persoane în magazin pe durata cumpărăturilor și să respectați marcajele pentru păstrarea distanței de la casele de marcat”.