luni, mai 27, 2024
AcasăActualitateViceprimarul Marian Țandără, candidatul Mișcării Populare la Primăria Gura Caliței

Viceprimarul Marian Țandără, candidatul Mișcării Populare la Primăria Gura Caliței

Mișcarea Populară și-a desemnat candidatul pentru funcția de primar al comunei Gura Caliței la alegerile locale din data de 5 iunie. Acesta este actualul viceprimar al comunei, Marian Țandără. Candidatul partidului lui Traian Băsescu are 42 de ani, este de profesie tehnician veterinar și deține funcția de viceprimar din anul 2012. Marian Țandără va candida împreună cu o echipă tânără, formată din oameni care nu au mai fost implicați în politică.
”Am ales să candidez din partea Mișcării Populare pentru că mă regăsesc ca și concept politic. Am identificat nevoile comunității mele și am considerat că am obligația să caut soluții pentru ca și zona noastră să se dezvolte și să prospere așa cum se întâmplă în alte localități. Voi fi mereu în slujba cetățeanului și nu a baronilor și voi arăta oamenilor pe ce se cheltuie și cum se cheltuie banul public. Îmi doresc condiții mai bune de trai pentru consătenii mei, să atrag fonduri europene pentru investiții și pentru crearea de locuri de muncă și, nu în ultimul rând, să sprijin învățământul din comună”, susține candidatul Mișcării Populare la Primăria Gura Caliței, Marian Țandără.
Liderii partidului lui Traian Băsescu se declară încrezători în succesul echipei conduse de viceprimarul Marian Țandără. ”Marian Țandără este un om dinamic, responsabil, un om care a demonstrat pe timpul celor 4 ani ca viceprimar că știe, poate și vrea. El își dorește pentru comunitatea lui mult mai mult decât oferă primarul în exercițiu. Are sprijinul nostru în totalitate, se bucură de foarte multă încredere în rândul cetățenilor, așa cum am observat în discuțiile pe care le-am avut cu oamenii din localitate. În același timp, se va bucura în egală măsură de sprijinul Partidului Mișcarea Populară care are drept scop câștigarea alegerilor la Gura Caliței”, a declarat Gabriel Postolache, primarul comunei Țifești.

Citeşte şi:
Mișcarea Populară, mutare politică importantă la Vidra
Mișcarea Populară și-a stabilit candidatul la Primăria Cotești
Ioniță Ivan – Mișcarea Populară, principalul contracandidat al primarului PSD din Suraia
Mişcarea Populară şi-a desemnat candidatul la Primăria Dumitreşti


ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -
- Advertisment -

Cele mai citite

- Advertisment -

Cele mai citite

Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu