vineri, mai 31, 2024
AcasăActualitateVeterinarii, cu ochii pe pastrama și mititeii lui "Bachus"

Veterinarii, cu ochii pe pastrama și mititeii lui „Bachus”

Zeci de comercianți iau cu asalt centrul Focșaniului până la sfârșitul acestei săptămâni. Tarabele, mesele, grătarele și frigiderele vor fi pline și, prin urmare, echipele de control vor fi pe teren de dimineață până seara.

Inspectorii DSVSA, DSP, OPC și ANAF vor lua la puricat atât documentele cât și mărfurile comercializate.

”Pe toată durata Festivalului Viei și Vinului vom acționa pentru prevenirea apariției toxiinfecțiilor alimentare și pentru respectarea normelor sanitar veterinare. Echipele noastre vor verifica agenții economici care comercializează produse de origine animală și non-animală. Se verifică documentele de însoțire a mărfii, condițiile de depozitare, prelucrare și valorificare a produselor alimentare. Acolo unde se constată încălcări ale legii, vom lua măsurile ce se impun”, ne-a declarat directorul executiv al DSVSA Vrancea, dr. Necula Botezatu.

hqdefault

Centrul orașului a fost ocupat deja, de azi dimineață, de comercianții care participă aproape an de an la BACHUS și la alte manifestări asemănătoare. Circulația pe bulevardul Unirii va fi reluată în cursul zilei de luni, 12 octombrie.


ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -
- Advertisment -

Cele mai citite

- Advertisment -

Cele mai citite

Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu