Veteran de război din Tătăranu, sărbătorit la împlinirea a 99 ani

0
815
Veteranul de război, maiorul în retragere MARIN ION, din comuna Tătăranu, județul Vrancea, a împlinit astăzi, 23.11.2022, impresionanta vârstă de 99 de ani, înconjurat de familie, prieteni și militari. Comandantul Centrului militar zonal Vrancea ,,Regele Carol I”, colonelul Neculai ȘERBAN, a transmis mesajul de felicitare al militarilor din garnizoana Focșani și i-a mulțumit pentru curajul, devotamentul și spiritul de sacrificiu dovedite în luptele pentru apărarea patriei din timpul celui de-Al Doilea Război Mondial.
La activitate au participat locotenentul colonel Ionuț DANȚIȘ, din partea Brigăzii 8 Rachete Operativ Tactice ”Alexandru Ioan Cuza”, și plutonierul adjutant principal Adrian HOȚOI, subofițerul de comandă al Brigăzii 282 Blindată ”Unirea Principatelor”. Momentul a fost unul plin de emoție, bucuria veteranului de război a fost vizibilă, acesta fiind înconjurat cu căldură în acest moment festiv de către familie, apropiați, duhovnici și militari.
Militarii garnizoanei Focșani și-au arătat, astfel, respectul cuvenit pentru tot ceea ce au făcut veteranii de război în serviciul patriei și pentru eroismul cu care aceștia au apărat valorile naționale! România de astăzi nu ar fi existat fără jertfa și eroismul acestor eroi.
LA MULȚI ANI CU SĂNĂTATE ȘI BUCURII! (Centrul Militar Zonal Vrancea ”Regele Carol I”)

Surprize La Domicliu Focsani
Comandă o Surpiză la Domicliu ! Livrăm în toată Vrancea, la Data și Ora Stabilită de Tine!


Administrare și Mentenanță Site-uri de Prezentare și Magazin Online></a></div>    </div>

    <footer>
      <!-- post pagination -->      <!-- review -->
      <div class=
Articolul precedentParlamentul European a declarat Rusia drept stat care sponsorizează terorismul
Articolul următorOfertă promoțională pentru 3 concerte la Teatrul Focșani, în luna decembrie