„VELOPOWER ROAD RACE“ ȘI „SEMIMARATONUL TOAMNEI PĂNCENE“, LA EDIȚIA A IV-A

0

Sâmbătă, 24 septembrie 2016 și duminică, 25 septembrie 2016, Primăria Orașului Panciu organizează două competiții sportive de anvergură, aflate la cea de-a IV-a ediție: „VeloPower Road Race 2016“ și „Semimaratonul Toamnei Păncene“.
Turul Ciclist „VeloPower Road Race 2016“, organizat în parteneriat cu Asociația „Velopower“ din Focșani, va reuni peste 250 de participanți din toată țara. Startul competiției va fi dat sâmbătă, 24 septembrie 2016, la ora 10.00, din fața Monumentului Eroilor, din centrul orașului Panciu. Cicliștii vor parcurge traseul: Panciu – Țifești – Vidra – Câmpuri – Străoane – Panciu. Concursul se desfășoară pe categorii de vârstă, atât la masculin, cât și la feminin. Primăria Orașului Panciu va oferi câștigătorilor trofee, medalii și diplome. De asemenea, organizatorii au pregătit și multe alte surprize, atât pentru finisheri, cât și pentru premianți.
Competiția „Semimaratonul Toamnei Păncene“ se desfășoară sub patronajul Federației Române de Atletism și are ca partener Clubul Sportiv Panciu. Ediția din 2016 se va desfășura duminică, 25 septembrie 2016, începând cu ora 10.00, când sportivii vor lua startul din fața Monumentului Eroilor și vor parcurge traseul str. Nicolae Titulescu – str. Titu Maiorescu – str. Mihail Kogălniceanu – str. Ciprian Porumbescu – Monumentul Eroilor. Și această competiție se va desfășura pe categorii de vârstă, atât la masculin, cât şi la feminin. Câștigătorii vor primi medalii, diplome, dar și premii în bani, asigurate de Primăria Orașului Panciu.
„Sâmbătă, 24 septembrie 2016, vă aștept să dăm startul celui mai important eveniment sportiv al anului: Turul Ciclist «VeloPower Road Race 2016». Anul acesta, concursul va avea un număr record de participanți, peste 250! Este o dovadă că orașul Panciu este deja un reper important pentru iubitorii ciclismului din toată țara! Și cel de-al doilea concurs sportiv, «Semimaratonul Toamnei Păncene», ce se va desfășura duminică, 25 septembrie, se bucură de un bun renume și sunt sigur că și competiția din 2016 va fi la fel de disputată, ca în anii anteriori. Le urez mult succes tututor participanților! Cei mai buni să câștige!“, a declarat primarul Iulian Nica.

Biroul de Presă al Primăriei Orașului Panciu