Vasile Bogdan vrea să vândă, din nou, hotelul Unirea

0
527

În urmă cu circa doi ani, se vorbea tot mai mult de încercările omului de afaceri Vasile Bogdan de a vinde hotelul Unirea din Focșani. Apăruse și un anunț pe rețeaua OLX, fapt negat, la vremea respectivă, de Vasile Bogdan. Cert este că, deși au existat tatonări, inclusiv din partea unor firme străine, nu s-a realizat nicio tranzacție. Iată că, de curând, o firmă de imobiliare a preluat hotelul în portofoliul său și încearcă vânzarea unității. Conform anunțului postat tot pe OLX, prețul cerut este de 3,7 milioane de euro.

”RE/MAX Golden Home vă propune cea mai bună oportunitate de investiție din județul Vrancea. Fiind una dintre unitățile de cazare cu tradiție din municipiul Focșani și amplasat în Piața centrală a orașului, Hotelul Unirea „EMBLEMA MUNICIPIULUI FOCȘANI” își așteaptă proprietarul. Piața centrală a Focșaniului are o istorie zbuciumată și reprezintă poate cel mai bine modul în care s-au succedat la putere regimurile politice din România ultimului secol.
Complexul arhitectural Piața Unirii, unde se află și Hotelul Unirea din Focşani, este situat pe vechiul hotar dintre Țara Românească și Moldova. În centru, este amplasat Obeliscul Unirii, operă a unui colectiv de artiști condus de sculptorul Ion Jalea. Hotelul are fundații din beton armat, peretii din zidarie de caramida, cu structura de rezistenta cu cadre lamelare si centuri din beton armat, fiind construit sa reziste la un seism cu magnitudinea de 9 grade. Constructia are regim de inaltime S+P+8 ET acestea fiind organizate astfel : SUBSOL (spatiu tehnic, centrala termica, adapost protectie civila, spalatorie, uscatorie, calcatorie, depozite echipament tehnic, grup sanitar femei – barbati ) ; PARTER (receptie hotel cu zona de asteptare, post trafo, sala festivitati, restaurant, birouri, grup sanitar) ; ETAJELE 1-8 – Capacitatea de cazare este de 213 locuri cu 5 apartamente, 98 camere cu 2 locuri si 7 camere cu 1 loc. Proprietatea este amplasata pe un teren de 3303 mp avand o suprafata construita la sol de 1746 mp, mai dispune de doua spatii comerciale cu deschidere la Bulevardul Unirii ( Magazin de haine si Petshop ) . Proprietatea dispune de numeroase beneficii, fapt pentru care o pozitioneaza in topul investiilor pe piata hoteliera.
Vă invităm să descoperiți potențialul acestei proprietăți.”, se scrie în anunțul de vânzare, postat pe OLX.