USR vrea să fie vocea oamenilor în fața guvernanților

0

Uniunea Salvați România a început o campanie de consolidare și dezvoltare a partidului în teritoriu. O astfel de acțiune are loc în aceste zile la Focșani, cu ocazia sărbătoririi Unirii Principatelor Române. O delegație a parlamentarilor USR, în frunte cu președintele partidului, Dan Barna, s-a întâlnit astăzi cu membrii și simpatizanții din Vrancea. Dan Barna a anunțat derularea proiectului politic ”USR e vocea ta”. ”Pentru noi, dialogul cu cetățenii este foarte important și ne dorim să rămânem un partener al cetățenilor. Inițiativele noastre parlamentare se vor baza pe discuțiile cu cetățenii și le vom aduna într-un viitor program de guvernare al partidului. USR reprezintă speranța oamenilor că se poate face potică și altfel decât s-a făcut până acum în România. Ne dorim să ducem vocea oamenilor în Parlament și în administrațiile locale”, a precizat președintele USR, Dan Barna.

Liderii USR și-au propus să redea românilor încrederea în politicieni și să-i implice, astfel, în viața comunității. ”Românii trebuie să-și recapete încrederea în politică și noi vrem să schimbăm percepția oamenilor față de ceea ce înseamnă politică. Noi vrem să atragem oameni profesioniști, astfel încât românii să fie convinși să vină la vot și să aibă de unde să aleagă”, a mai spus președintele USR.

Liderii USR vor participa mâine la acțiunile care se vor desfășura în Focșani, pe tot parcursul zilei. Ei și-au propus să viziteze locurile simbolice ale Focșaniului, legate de Unirea Principatelor și nu numai, și să stea de vorbă cu oamenii.