USR-PLUS Vrancea susține o altă persoană pentru funcția de subprefect. Lui Radu Țigănuș i s-a retras sprijinul politic luna trecută

0
520
Biroul Județean USR-PLUS Vrancea a decis prin vot susținerea lui Augustin Negruț pentru poziția de subprefect al județului, după retragerea sprijinului politic de către Biroul Național USR PLUS lui Radu Țigănuș.
Augustin Negruț este căsătorit și tatăl a doi copii. A absolvit facultatea de Automatică și Calculatoare, promoția 1992, iar în ultimii 25 de ani a fost antreprenor și manager. „Consider că susținerea și consilierea mediului antreprenorial și a administrațiilor publice locale precum și încurajarea muncii reprezintă aspecte esențiale pentru dezvoltarea sănătoasă și sustenabilă a economiei, fiind pilonul principal al doctrinei de liberalism etic pe care ne-o asumăm. În acest sens îmi propun desfășurarea de activități menite să conducă la cunoașterea de către autoritățile administrației publice locale, de către mediul antreprenorial și de către cetățeni a programelor cu finanțare externă inițiate și susținute de Uniunea Europeană și de alte organisme internaționale, prin intermediul Oficiului Prefectural, cu sprijinul si consultanța oferite de colegii noștri din cadrul Ministerului Investițiilor și Proiectelor Europene. Prin intermediul Colegiului Prefectural îmi propun analizarea activității serviciilor deconcentrate ale ministerelor si ale celorlalte organe ale administrației publice centrale, iar prin consultări cu organele de conducere ale acestora îmi doresc să generăm idei și propuneri pentru îmbunatățirea activității lor, prin cresterea performantei, digitalizare si transparenta.” (Augustin Negruț)
Biroul Județean al USR-PLUS reîntărește unul dintre principiile de bază pentru care partidul nostru luptă: acela de a promova în funcții publice persoane care acționează cu hotărâre și responsabilitate! (comunicat USR-PLUS Vrancea)