USR PLUS îl acuză pe primarul Misăilă că manevrează funcționarii după bunul plac

0
346
Cristi Misăilă a găsit o nouă modalitate de a ne demonstra cum funcționează mentalitatea PSD și anume:” Fac ce vreau, pentru ca pot”. Și pentru că poate ( cel puțin așa consideră dumnealui) și-a îndemnat angajații să nu semneze condica de prezență pentru ziua de astăzi și să iasă la protest în fața Primăriei. În total dispreț față de locuitorii municipiului, care au nevoie de serviciile administrației locale, dumnealui înțelege să-i manevreze pe angajații primăriei după placul și nevoile personale. Iar nevoia dumnealui este aceea de a împiedica opoziția din Consiliul Local să-i strice planurile de folosire incorectă și preferențială a banilor primăriei, prin tot felul de declarații, scrisori și iată acum, proteste „spontane”, aruncate în ochii publicului.
Domnul primar are aprobare de la Primărie pentru acest protest?
Este legală aceasta formă de protest a angajaților din primărie?
Îi solicităm încă o dată domnului primar trasparentizarea totală a bugetului local.
Cu siguranță ne dorim să dăm drumul la proiecte și să le finalizăm pe cele începute și mai ales să nu îngreunăm viața cetățeanului.
Dar toate acestea trebuie să fie în concordanță cu legea, tranparente și corecte.
De aceea, nu vom ceda presiunilor mediatice pregătite de Cristi Misăilă, deoarece victima nu este el, ci victimele sunt cetățenii acestui oraș, pe care i-a păcălit cu vorbe frumoase, dar de care îi pasă prea puțin. (SURSA: Facebook USR Vrancea)