luni, mai 27, 2024
AcasăActualitateUrmărire ca-n filme la Doaga, după un șofer care i-a ignorat pe...

Urmărire ca-n filme la Doaga, după un șofer care i-a ignorat pe polițiști

Satul Doaga a fost pentru câteva minute , în urmă cu două zile, scena unor secvențe parcă desprinse din filmele polițiste. Un șofer care trecea cu autoturismul prin sat a fost oprit de poliție, dar știindu-se în culpă a băgat și mai tare piciorul în accelerație. Prin urmare, polițiștii au dat drumul la girofar și au plecat după șoferul care a refuzat să oprească.

„Astfel, s-a procedat la urmărirea sa câteva sute de metri, după care bărbatul aflat la volanul autoturismului a oprit, a coborât şi a fugit. În urma verificărilor efectuate cu operativitate, s-a stabilit faptul că la volanul autoturismului se afla un bărbat, de 32 ani, din comuna Vizantea Livezi, care nu posedă permis de conducere, iar autorizaţia provizorie de circulaţie a autoturismului este expirată. De asemenea în portbagajul autoturismului s-a găsit şi o plasă de pescuit monofilament în lungime de 25 metri”, precizează purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate în vederea documentării întregii activități infracționale.

 


ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -
- Advertisment -

Cele mai citite

- Advertisment -

Cele mai citite

Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu