Urmărire ca-n filme la Doaga, după un șofer care i-a ignorat pe polițiști

0
491

Satul Doaga a fost pentru câteva minute , în urmă cu două zile, scena unor secvențe parcă desprinse din filmele polițiste. Un șofer care trecea cu autoturismul prin sat a fost oprit de poliție, dar știindu-se în culpă a băgat și mai tare piciorul în accelerație. Prin urmare, polițiștii au dat drumul la girofar și au plecat după șoferul care a refuzat să oprească.

„Astfel, s-a procedat la urmărirea sa câteva sute de metri, după care bărbatul aflat la volanul autoturismului a oprit, a coborât şi a fugit. În urma verificărilor efectuate cu operativitate, s-a stabilit faptul că la volanul autoturismului se afla un bărbat, de 32 ani, din comuna Vizantea Livezi, care nu posedă permis de conducere, iar autorizaţia provizorie de circulaţie a autoturismului este expirată. De asemenea în portbagajul autoturismului s-a găsit şi o plasă de pescuit monofilament în lungime de 25 metri”, precizează purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate în vederea documentării întregii activități infracționale.

 


Surprize La Domicliu Focsani
Comandă o Surpiză la Domicliu ! Livrăm în toată Vrancea, la Data și Ora Stabilită de Tine!


Administrare și Mentenanță Site-uri de Prezentare și Magazin Online></a></div>    </div>

    <footer>
      <!-- post pagination -->      <!-- review -->
      <div class=
Articolul precedentVIDEO Primarul comunei Țifești, Gabriel Postolache, a revenit în PNL
Articolul următorTraficant de persoane, condamnat la pușcărie, prins la Odobești