sâmbătă, iunie 22, 2024
AcasăPoliticaUnul dintre procurorii militari care a clasat dosarul Revoluției și un avocat...

Unul dintre procurorii militari care a clasat dosarul Revoluției și un avocat din dosarul Caracal, în poza cu Șoșoacă de la Ambasada Rusiei

Ambasada Rusiei de la București a organizat pe 9 februarie o recepție, cu ocazia „Zilei Diplomatului Rus”, la care a fost prezentă și senatoarea Diana Șoșoacă. Ambasada a postat o fotografie, care între timp a devenit virală, în care alături de ambasadorul Valery Kuzmin, apare parlamentara și mai mulți bărbați. PRESShub a reușit să identifice o parte dintre cei care apar în fotografia cu Valery Kuzmin și Diana Șoșoacă.

PRESShub l-a identificat în fotografia de mai sus pe fostul procuror militar Tudor Marin (primul din stânga), care a ieșit la pensie în anul 2014. Tudor Marin a fost unul dintre procurorii care au clasat, de-a lungul timpului, „Dosarul Revoluției”, alături de procurorii militari Iulian Dinu și Codruț Mihalache. Mai mult, a fost anchetat în 2013 pentru săvârşirea abaterii disciplinare prevăzute de art. 99 lit. h) din Legea nr. 303/2004 (nerespectarea în mod repetat şi din motive imputabile a dispoziţiilor legale privitoare la soluţionarea cu celeritate a cauzelor ori întârzierea repetată în efectuarea lucrărilor, din motive imputabile), potrivit juridice.ro.

În fotografia distribuită de Ambasada Rusiei mai apare și Aurel Moldovan (primul din dreapta), avocat în dosarul crimei de la Caracal. Acesta a devenit cunoscut mai ales pentru că deși reprezenta familia Alexandrei Măceșanu, una dintre victimele lui Gheorghe Dincă, ar fi cerut la unul dintre termenele procesului achitarea celui care ulterior a fost condamnat la 30 de ani de închisoare în primă instanță, pentru crimă.

Articolul complet îl puteți citi pe PRESShub. (foto: Ambasada Rusiei în România)

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -
- Advertisment -

Cele mai citite

- Advertisment -

Cele mai citite

Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu