joi, iunie 13, 2024
AcasăAdministratieUNPR-istul Bîcu, din nou critic cu șefii județului

UNPR-istul Bîcu, din nou critic cu șefii județului

Consilierul local UNPR Aurel Bîcu a ținut să critice pe pagina sa de Facebook faptul că cei mai înalți reprezentanți ai județului au lipsit de la manifestările de Ziua Națională a României. Acesta a lăudat populația pentru că a venit în număr mare  în centrul orașului, dar și Armata, pentru prestație.

„Cât despre autorități …jalnic! Nu mai avem prefect, președinte de consiliu județean titulari nici măcar de ziua naționala!!?? Aceeași veșnici transmițători de mesaje, de toată jena, care se complac în a citi discursuri de la cei care pretind că ” iubesc Vrancea și pe vrânceni ” dar care nu mai știu de mult realitățile de pe aici. Și asta în ciuda multiplelor semnale că poporul, strada, vrea cu totul altceva! Aloooo, haideți să ne trezim, toți care mai iubim românii și România!”, își încheie Bîcu luarea de poziție.

De altfel, UNPR-istul a ținut să stea la paradă lângă militari, și nu lângă colegii săi, politicieni din toate partidele, susținând că între soldați, din rândul cărora a făcut parte cândva, se simte cel mai bine.


ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -
- Advertisment -

Cele mai citite

- Advertisment -

Cele mai citite

Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu