Unde petreceți Revelionul? Ofertele restaurantelor din Focșani și nu numai

0
3250

Cele mai multe localuri din Focșani, dar și din apropierea orașului, organizează petreceri în noaptea dintre ani. Multe dintre ele își prezintă ofertele pe paginile de Facebook. În rândurile care urmează puteți afla câteva detalii despre ofertele restaurantelor pentru Revelionul 2019.

Complexul Laguna organizează petrecerea de Revelion, cu un meniu de 420 de lei de persoană (sau 380 de lei în cazul grupurilor). Pe lângă meniul special, atmosfera va fi întreținută de formația Plăieșii, de cântăreața de muzică populară Laura Lavric și de Daniel Lazar&band.

 

Restaurantul Intim organizează două petreceri de Revelion, în același timp, având două localuri: la Intim Pub, atmosfera va fi întreținută de Dj Caletz, iar la Intim Rustic de Dj Ovy. Meniul diversificat și bogat, de 300 de lei de persoană, cuprinde preparate din carne de porc, pasăre și vită, pește, tort etc.

Restaurantul Cerdac Cotești se înscrie, pentru al doilea an consecutiv, în grupul petrecerilor de Revelion. ”Pentru a începe anul 2019 așa cum se cuvine, cu voie bună alături de cei dragi, vă pregătim un meniu deosebit, open bar, muzică live cu Andrei Bălan&Band, jocuri de artificii, totul într-o frumoasă atmosferă de petrecere! Prețul este de 390 lei/persoană”, se anunță pe Facebook.

La restaurantul Oscar din Focșani, locurile sunt aproape ocupate. Un meniu rafinat, cu tort și șampanie, dar și atmosfera întreținută de formația Năzdrăvanii din Galați sunt ingredientele unei petreceri de neuitat. Prețul aici este de 350 de lei de persoană.

 

Și la Casa Veche se poate petrece în noaptea dintre ani: meniu bogat, open bar, muzică live, cu formația Symbol. Totul la 300 de lei de persoană.

 

O petrecere pe cinste se pregătește și la Urechești, la Hanul lui Ureche (Vingex): dans, voie bună, meniu tradițional românesc. Doritorii trebuie să ia legătura direct cu reprezentanții restaurantului.

Restaurantul Lumy-Rob, de pe Strada Plantelor din Focșani, continuă tradiția petrecerilor de sărbători. Revelionul vă așteaptă cu un meniu bogat și cu binecunoscuta trupă focșăneană Meteorit Band. Prețul este de 300 de lei de persoană.

 

Și la Odobești, la Green Garden, se poate petrece foarte bine în noaptea dintre ani. Meniul este de 300 de lei de persoană, iar voia bună va fi asigurată de Aroma Live Band.

 

De asemenea, puteți ajunge și la Stone Park Vânători, pentru petrecerea de Revelion. Reprezentanții complexului au postat o ofertă atractivă pentru cei care vor dă petreacă Revelionul aici. ”Muzică și spectacol live oferit de Diaton Group & Simona Măgureanu;
• Preparate gustoase din bucătăria tradițional românească;
• Foc de artificii;
• După miezul nopții organizarea unei tombole unde aveți șansa de a câștiga:
1) un card VIP Stone Park- cu intrări gratuite tot sezonul vară 2019;
2) 10 intrări gratuite la Stone Park – sezonul vară 2019;
3) 5 intrări gratuite – sezonul vară 2019.”

Și la restaurantul Ciuleandra din Focșani, de pe Strada Simion Bărnuțiu, puteți petrece un Revelion cu meniu rafinat și bogat. Atmosfera va fi întreținută de un dj. Meniul este de 390 de lei de persoană.

 

În noaptea dintre ani puteți alege și Casa Budișteanu, din Golești. Aici vă așteaptă un meniu bogat și formația Los Anonimos. Prețul meniului este de 375 de lei de persoană.

 

Restaurantul Moldova, din apropierea supermarketului Lidl, pregătește o petrecere de Revelion, cu meniu bogat și muzică live, cu formația Zori de Zi. Prețul este de 220 de lei de persoană.

 

Din seria localurilor care organizează petreceri de Revelion nu lipsește Oldiesc Pub&Lounge. Se asigură aperitive tradiționale, fripturi la grătar și vin de calitate, iar atmosfera este întreținută de Dj Vice. Prețul unui meniu este de 175 de lei.

O altă variantă pentru trecerea în noul an, într-o atmosferă deosebită, alături de prieteni, este și restaurantul Romeo. Pentru această petrecere, meniul costă 220 de lei de persoană.

Și la Casa Rustica, de lângă Autogara Focșani, puteți merge în noaptea dintre ani. ”Vei avea șansa să petreci un REVELION minunat, cu bucate tradiționale, gătite cu gust, precizie și dăruire, pentru că ne place să întâmpinăm invitații ca pe niște oaspeți de onoare. Muzică LIVE – Formația MILENIUM SAX alături de Tudor Bilețchi (concurent Vocea României)”, se scrie în invitația lansată de reprezentanții restaurantului. Prețul pe meniu este de 250 de lei de persoană.

În fine, la Sir Alexander Pub din Focșani puteți petrece un Revelion puțin altfel, cu aperitiv italian, fructe de mare, pește, dar și preparate din carne, prăjituri și băuturi diverse. O formație cu muzică live va întreține buna dispoziție. Prețul este de 240 de lei de persoană.