AcasăMondenUnde petreceți de Valentine`s Day?

Unde petreceți de Valentine`s Day?

Ziua Îndrăgostiților este un prilej pentru restaurante și cluburi de a organiza evenimente speciale. Unele localuri din Vrancea au pregătit astfel de evenimente, cu muzică, meniuri sau alte surprize.

Restaurantul Intim din Focșani va găzdui joi, 14 februarie, un super-concert, începând cu ora 20.00. ”Teo Boar-chitară, voce și Vlady Cnejevici-claviaturi, voce -„PACIFICA”, alături de Toni Șeicărescu, o voce de legendă a rock-ului românesc, vă așteaptă la un concert de excepție, cu un repertoriu care cuprinde atât piese rock românești de referință cât și piese din repertoriul internațional, alături de multe surprize muzicale! TEO BOAR și VLADY CNEJEVICI (membri ai trupelor: Pasărea Colibri, Mircea Baniciu & Band, Leo Iorga & Pacifica, Mircea Rusu Band), alcătuiesc împreună grupul PACIFICA. TONI ȘEICĂRESCU este fost membru al formațiilor: DIRECTIA 5, IRIS și KRYPTON.”, au anunțat reprezentanții restaurantului Intim.

Și la Cerdac Cotești se organizează o seară specială de Valentine`s Day. ”Pe 14 februarie 2019, începând cu orele 18, vă așteptăm la Cerdac Cotești pentru a sărbători Valentine’s Day cu mâncare bună, muzică, dans și o atmosferă romantică!”, susțin reprezentanții localului.

Și Casa Veche din Focșani s-a pregătit de Ziua Îndrăgostiților. Joi seară, la ora 19.00, își așteaptă clienții într-o atmosferă specială, asigurată și de formația DINAMIC din Tecuci.

O petrecere specială va avea loc și la Hanul lui Ureche, de la Urechești. Un dintre surprize ține de specificul sărbătorii: cei care fac cele mai frumoase declarații de dragoste vor primi câte o sticlă de șampanie. Atmosfera va fi întreținută de Anișoara Puică (Republica Moldova) și Doinița Flutur&Tomis Junior. Reprezentanții restaurantului anunță, deja, că vor organiza o petrecere și de Dragobete, pe 24 februarie. Invitat va fi cântărețul Ionuț Galani.

O petrecere specială va fi și la restaurantul Oscar din Focșani. Ziua Îndrăgostiților va fi marcată sâmbătă, 16 februarie, începând cu ora 19.00.

Casa Andon, de pe Strada Tăbăcari din Focșani, are, de asemenea, o ofertă de Valentine`s Day: meniu special și atmosferă întreținută de un Dj.

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

Cele mai citite

Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu