sâmbătă, iunie 22, 2024
AcasăSocietateUn vrâncean, campion național la box, în Italia

Un vrâncean, campion național la box, în Italia

Poveste de viață de succes în cazul unui tânăr care și-a luat destinul în propriile mâine. Drăgan Lepei s-a născut în satul Feldoara, comuna Tănăsoaia, și, la vârsta de 18 ani, a plecat la muncă în Italia, să-și facă un rost în viață. Acum are 33 de ani, lucrează în construcții, este căsătorit cu o tânără din Mărășești, împreună având o fetiță de 4 ani. O poveste de succes, care mai are multe file de completat.

Drăgan Lepei recunoaște că sportul l-a „scos” în lume și i-a deschis noi orizonturi. A început să practice boxul târziu, la vârsta de 20 de ani, dar calitățile fizice și ambiția l-au dus în vârf. A câștigat multe meciuri, a învins pugiliști mult mai bine clasați și a ajuns campion național în Italia. Mai întâi la categoria semimijlocie, iar zilele trecute la categoria semigrea.

Drăgan Lepei a impresionat pe toată lumea, iar după câștigarea titlului la semigrea a dat un interviu publicației românilor din Italia – Rotalianul. Vrânceanul își spune povestea vieții, pe scurt, în mod deschis. ”Eu lupt pentru Italia, aici m-am format ca boxer. Când am ajuns aici, nici nu știam ce e boxul. Nu știam decât să muncesc. În România, viața era grea, aveam 7 milioane salariul. De aceea, la 18 ani am venit în Italia. Am muncit mai întâi în Puglia, apoi în Toscana, unde am început să lucrez în construcții. (…) Fiecare victorie e obținută cu multă transpirație! Când am început competițiile ca profesionist, am renunțat să mai ies cu prietenii. Când te așteaptă un meci important te pregătești cu luni înainte, ești atent la tot, nu ai voie nicio picătură de bere sau vin. (…) Sunt foarte mândru de cariera mea și aș vrea să merg mai departe, dacă „mai încape”! Merg înainte, încerc, la mondiale. Dacă nu fac tot posibilul acum, în ce altă viață o să mai fac?”, spune tânărul campion la box în Italia. Interviul complet cu Drăgan Lepei din Feldioara, pe rotalianul.com, într-un material scris de vrânceana Miruna Căjvăneanu.


ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -
- Advertisment -

Cele mai citite

- Advertisment -

Cele mai citite

Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu