joi, iulie 18, 2024
AcasăComuna meaCIORASTIUn tânăr din Mihălceni a provocat un accident în județul Galați, soldat...

Un tânăr din Mihălceni a provocat un accident în județul Galați, soldat cu 6 răniți

La data de 2 septembrie 2023, în jurul orei 19:05, pe DN 25, între localitățile Vameș și Tudor Vladimirescu a avut loc un alt accident rutier, soldat cu rănirea a șase persoane. Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Galați au stabilit faptul că un tânăr de 24 de ani, din satul Mihălceni, comuna Ciorăști, județul Vrancea, în timp ce conducea un autoturism pe DN 25, având direcția de deplasare către municipiul Tecuci, la km 41 + 400 de metri, nu ar fi păstrat o distanță corespunzătoare față de autovehiculul pe care îl preceda, iar pentru nu a intra în impact cu acesta, a frânat și a pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune frontală cu un alt autoturism care era condus de o femeie, de 59 de ani, din municipiul Galați.

În urma evenimentului rutier ambele autoturisme au fost avariate și au fost rănite 6 persoane, fiind vorba de cei doi conducători auto, trei bărbați cu vârstele de 36, 23 și 21 de ani, din comuna Ciorăști, județul Vrancea, aflați pasageri în primul autovehicul și o femeie, de 55 de ani, pasager pe bancheta dreaptă față în cel de-al doilea autovehicul. Persoanele au fost preluate și conduse la spital în vederea acordării de îngrijiri și investigații medicale.

Testarea alcoolscop a fost făcută doar pentru conducătorul auto de 24 de ani, iar rezultatul a fost negativ. La spital s-au prelevat mostre biologice de sânge de la ambele persoane care se aflau la volan, în vederea stabilirii alcoolemiei. Polițiștii au întocmit dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă, urmând a se stabili împrejurările exacte în care s-a produs acest accident rutier. (IPJ Galați)


ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -
- Advertisment -

Cele mai citite

- Advertisment -

Cele mai citite

Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu