Un tânăr a intrat cu mașina în gard și a murit

0
3451

În jurul orei 10.00, în municipiul Focșani, un autoturism a intrat în coliziune cu un gard, conducătorul auto fiind declarat decedat. Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii Biroului Rutier Focșani, s-a stabilit că un bărbat de 24 de ani, din municipiu, care conducea un autoturism, în împrejurări care urmează să fie stabilite din cercetări, a părăsit partea carosabilă intrând în coliziune cu un autoturism și ulterior cu gardul unui imobil.

Echipajul medical sosit la fața locului a constatat decesul persoanei. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 192 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul a avut loc, în cauză urmând să fie efectuată autopsia pentru stabilirea cauzei decesului. (IPJ Vrancea)

Info Serviciul de Ambulanță Vrancea:

Astăzi, în jurul orei 10:30, echipajul SAJ tip C2 cu medic a fost solicitat pentru un accident rutier pe strada Alexandru Sahia. Este vorba de un autoturism intrat într-un gard, cu o singură victimă: conducătorul auto, bărbat, 25 de ani, inconștient. La accident se identifică o victimă în stop cardio-respirator, pentru care s-au efectuat manevre de resuscitare, fără rezultat, tânărul fiind declarat decedat.


Surprize La Domicliu Focsani
Comandă o Surpiză la Domicliu ! Livrăm în toată Vrancea, la Data și Ora Stabilită de Tine!


Administrare și Mentenanță Site-uri de Prezentare și Magazin Online></a>

<!-- /96038750/Vrancea24/Billboard -->
<div id='div-gpt-ad-1674821856114-0' style='min-width: 300px; min-height: 90px;'>
 <script>
  googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1674821856114-0'); });
 </script>
</div></div>    </div>

    <footer>
      <!-- post pagination -->      <!-- review -->
      <div class=
Articolul precedentPrimăria Focșani pregătește 250.000 lei pentru concerte în Piața Unirii, cu ocazia campaniei de luptă împotriva consumului de droguri
Articolul următorCăruțaș rănit într-un accident, ajuns la Spitalul Județean Focșani