AcasăFocsaniUn tânăr a intrat cu mașina în gard și a murit

Un tânăr a intrat cu mașina în gard și a murit

În jurul orei 10.00, în municipiul Focșani, un autoturism a intrat în coliziune cu un gard, conducătorul auto fiind declarat decedat. Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii Biroului Rutier Focșani, s-a stabilit că un bărbat de 24 de ani, din municipiu, care conducea un autoturism, în împrejurări care urmează să fie stabilite din cercetări, a părăsit partea carosabilă intrând în coliziune cu un autoturism și ulterior cu gardul unui imobil.

Echipajul medical sosit la fața locului a constatat decesul persoanei. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 192 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul a avut loc, în cauză urmând să fie efectuată autopsia pentru stabilirea cauzei decesului. (IPJ Vrancea)

Info Serviciul de Ambulanță Vrancea:

Astăzi, în jurul orei 10:30, echipajul SAJ tip C2 cu medic a fost solicitat pentru un accident rutier pe strada Alexandru Sahia. Este vorba de un autoturism intrat într-un gard, cu o singură victimă: conducătorul auto, bărbat, 25 de ani, inconștient. La accident se identifică o victimă în stop cardio-respirator, pentru care s-au efectuat manevre de resuscitare, fără rezultat, tânărul fiind declarat decedat.

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

Cele mai citite

Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu