Un muncitor a murit după ce a căzut de pe acoperișul ISU Vrancea

0
428

Un bărbat de 41 de ani, angajat al firmei Prodcombilc din Focşani, a murit în această dimineaţă, după ce a căzut de la o înălţime de 10 metri. Muncitorul executa o lucrare la acoperişul Inspectoratului pentru Situaţii Vrancea şi se pare că nu s-a asigurat cu frânghie, aşa cum cer normele de protecţie a muncii. El s-a dezechilibrat şi a căzut. Imediat, echipa medială a SMURD Vrancea i-a acordat primul ajutor, muncitorul fiind transportat ulterior la Spitalul de Urgenţă Sf. Pantelimon. Din păcate, medicii nu am mai putut face nimic pentru a-l salva.

”Un muncitor de 45 de ani al unei firme din Focșani care efectuează lucrări la acoperișul sediului ISU Vrancea a căzut azi dimineață de pe acoperiș, de la circa 20 de metri. Un echipaj SMURD i-a acordat primele îngrijiri medicale iar la fața locului a ajuns și o ambulanță SAJ. Bărbatul avea fracturi multiple și era în stare de inconștiență. A fost transportat la Spitalul Județean dar din păcate, după cum am aflat ulterior, acesta a decedat”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vrancea, Paul Bîndar.

Inspectoratul Teritorial de Muncă Vrancea a demarat deja o cercetare la fața locului. De asemenea, cazul este cercetat de Poliție și Procuratură.Surprize La Domicliu Focsani
Comandă o Surpiză la Domicliu ! Livrăm în toată Vrancea, la Data și Ora Stabilită de Tine!


Administrare și Mentenanță Site-uri de Prezentare și Magazin Online></a></div>    </div>

    <footer>
      <!-- post pagination -->      <!-- review -->
      <div class=
Articolul precedentCe se întâmplă când pui prea multe lemne în mașină
Articolul următorNu uitați să vă potriviți ceasurile!