Un focșănean vrea să resusciteze PRM-ul, după moartea lui Vadim

0
1035


După moartea lui Corneliu Vadim Tudor, un focșănean a trimis o scrisoare deschisă tuturor președinților Partidului România Mare din țară, prin care îi imploră să readucă partidul acolo unde a fost.

Prin intermediul ziarului „tribunului”, Tricolorul, focșăneanul îi roagă pe președinții de filiale să pună la punct detaliile unui viitor congres extraordinar.

“PRM este un partid al celor necăjiți și oropsiți, PRM nu a fost niciodată la guvernare și nu a participat la jaful din această țară, poate ca nici fostul președinte Corneliu Vadim Tudor nu a fost pe placul celor mari și tari ai zilelor noastre și de aceea nu-l chemau alături de ei. PRM este acum într-o situație nemaiîntâlnită. Multe sedii nici nu mai există, altele sunt ca și inexistente, bani nu aveam pentru plata chiriei și multe altele. De aceea se impune urgent să se găsească o soluție și aceasta se rezolvă numai prin întâlnirea dvs. într-un cadru statutar. Nu mai întârziați, alegerile bat la ușă iar PRM nu este încă organizat. Vreți ca PRM să redevină……CEEA CE A FOST ȘI MAI MULT DECÂT ATÂT ?, Atunci acționați urgent. Mâine va fi prea târziu”, este apelul focșăneanului către liderii PRM.