Un doctor de la Spitalul Dumbrăveni și-a împărțit salariul cu infirmierele

0
3086

Gest ieșit din comun al medicului psihiatru Mircea Duțescu, de la Spitalul de Psihiatrie Cronici din comuna Dumbrăveni. După ce angajații spitalului au protestat de două ori în ultimele două săptămâni pentru că le-au scăzut în mod dramatic veniturile, medicul vrâncean a decis, într-un gest de mare omenie, să-și împartă salariul cu colegii aflați în suferință. Informația a plecat de la o angajată a spitalului, care a postat pe pagina de Facebook mulțumirile față de medic.

“Acesta este un om cu suflet de aur căruia îi dorim ani sănătoși și viața lungă. Mulțumim din suflet domnule doctor pentru gestul dumneavoastră. Nu a făcut nimeni în țară ce ați făcut dumneavoastră pentru  noi. Personalul auxiliar medical de la Dumitrești va mulțumește din suflet singurului medic care a împărțit salariul cu noi”, a scris Mona Ramona Stănilă.

Contactat telefonic, medicul nu a dorit să spună prea multe despre gestul său, nici despre ce sumă a fost vorba.

“A fost un cadou amical pe care l-am făcut. A fost o chestie colegială. Este adevărat, am sărit în apărarea acestor necăjiți, pentru că este o nedreptate ce s-a întâmplat. S-au luat bani de la brancardieri, de la infirmiere și ni s-au dat nouă, medicilor. De fapt, statul nu a pus nici un ban în plus, ci a luat de la necăjiți și ne-a dat nouă”, ne-a declarat medicul Mircea Duțescu.

De altfel, o angajată a spitalului ne-a spus joc că nici până acum nu a fost rezolvată problema salarială. „Managerul nu discută pe această temă cu noi. Nici măcar nu ne spune că încearcă. Răspunsul este repetitiv:respect şi aplic legea”, ne-a declarat angajata Spitalului Dumbrăveni.


Surprize La Domicliu Focsani
Comandă o Surpiză la Domicliu ! Livrăm în toată Vrancea, la Data și Ora Stabilită de Tine!


Administrare și Mentenanță Site-uri de Prezentare și Magazin Online></a></div>    </div>

    <footer>
      <!-- post pagination -->      <!-- review -->
      <div class=
Articolul precedentAsistenții medicali se pregătesc de grevă generală
Articolul următorConsiliul Județean Vrancea face angajări pentru bazinul de înot