Un biciclist lovit dimineață de o mașină s-a dus la spital după-amiază. Și șoferul s-a dus la poliție în cursul după-amiezii

0
2548

La data de 3.09.2019, ora 0903, un bărbat, domiciliat în municipiul Focșani, în timp ce conducea un autoturism pe raza municipiului Focșani, ajuns la intersecția cu strada Cuza Vodă, nu a respectat semnificația indicatorului “Oprire”, neacordând prioritate de trecere unui biciclist, care circula pe pista pentru bicicliști, din direcția Petrești – Focșani. Conducătorul auto s-a prezentat la sediul Poliției Municipiului Focșani la ora 1516 pentru a declara accidentul, menționând faptul că biciclistul nu părea să aibă vătămări corporale, că nu cunoaște date de identificare ale acestuia și că respectivul a plecat de la locul accidentului, susținând că nu are vătămări. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0,00mg/l alcool pur în aerul expirat.

Biciclistul s-a prezentat la Spitalul de Urgență “Sf. Pantelimon” Focșani la ora 1435, acuzând dureri în zona umărului. La ora 1635, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Focșani au fost sesizați cu privire la faptul că, la Spitalul de Urgență Focșani, s-a prezentat un minor, din municipiul București, care a declarat faptul că a fost implicat într-un accident rutier. Din impact a rezultat rănirea ușoară a tânărului în vârstă de 16 ani. În cauză a fost întocmit dosar penal. (IPJ Vrancea)