vineri, mai 24, 2024
AcasăSportULTIMA ORĂ Volei feminin: victorie importantă pentru Focșani, după un...

ULTIMA ORĂ Volei feminin: victorie importantă pentru Focșani, după un meci dramatic

Tensiune maximă, astăzi după-amiază, la Sala Sporturilor ”Alin Moldoveanu” din Focșani. În urmă cu puțin timp s-a încheiat meciul de volei feminin dintre CSS Academika Focșani și CSS Sighetu Marmației, din turneul semifinal al Campionatului Național de volei junioare. A fost un joc cu de toate, cu faze spectaculoase, cu răsturnări de situație, cu greșeli, dar și cu multă pasiune și ambiție din partea tinerelor voleibaliste din ambele tabere. Fetele din Sighetu Marmației au început mai bine și s-au dovedit ceva mai sigure pe ele, câștigând primele două seturi. Voleibalistele Focșaniului au revenit, însă, spectaculos, au câștigat următoarele două seturi și au egalat situația pe tabelă. A urmat setul decisiv, la fel de tensionat, câștigat de voleibalistele focșănene, în fața unui public entuziast, care a cântat și și-a încurajat favoritele continuu, timp de mai bine de două ore. Astfel, CSS Academika Focșani – CSS Sighetu Marmației, scor final 3-2 (21-25, 23-25, 25-15, 25-22, 15-13).

În primul meci al zilei, CSM București, favorita grupei de la Focșani, s-a impus fără emoții în fața echipei CSS Târgoviște cu scorul de 3-0 (25-8, 25-6, 25-15). Duminică se vor disputa ultimele partide din această grupă semifinală:

Ora 10:00 – CSS Sighetu Marmației – CSM București
Ora 13:00 – CSS Târgoviște – CSS Academika Focșani.
Meciul dintre voleibalistele din Focșani și cele din Târgoviște este ”finala” pentru locul al doilea din grupă, ce asigură accederea în turneul final. Ambele echipe au câte o victorie (în fața echipei din Sighetu Marmației) și o înfrângere (în fața echipei bucureștene), iar învingătoarea se va califica la turneul național final. (foto: arhivă)

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -
- Advertisment -

Cele mai citite

- Advertisment -

Cele mai citite

Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu