ULTIMA ORĂ Tren blocat în Gara Mărășești

0

Mă aflu, în clipa de față, în trenul IR 1662, cu direcția Iași spre București. De mai bine de o oră suntem imobilizati în gara Mărășești și nimeni dintre călători nu știe exact ce se întâmplă. Frumos ar fi ca cineva, din partea #cfr #CaileFerateRomane, să informeze călătorii cu privire la ceea ce se întâmplă și de ce nu ne mișcăm.

Îndrăznește să crezi în evoluția României! Mulțumim #CFR! Sper ca acest serviciu de transport public să fie privarizat sau , mai bine, tras pe linie moartă.

Distribuie/Share să vadă și ceilalți potențiali călători la ce riscuri se supun atunci când acordă încredere #CFR -ului.

LATER EDIT:

În condițiile în care afară, în zona în care ne aflăm nu plouă, nu e raportat niciun tsunami și nici nu ninge, a venit un “naș”, destul de amuzat de nervii tuturor călătorilor și ne-a anunțat cu zâmbetul pe buze că trenul “nostru” are o întârziere de 80 de minute. Asta fără alte urgii ale vremii. Dacă ningea…?

O COMPLETARE:

I-am trimis pe Facebook, în calitate de călător și nu de jurnalist, același lucru și doamnei Oana Brânzan, purtător de cuvânt CFR Infrastructură. Până acum nu am primit niciun răspuns din partea dânsei. Vă țin la curent.

Sursa: Facebook Mady Maftel