ULTIMA ORĂ Tragedie în sportul mondial. A murit unul dintre cei mai mari baschetbaliști din lume

0
412

UPDATE   Presa americană anunță că, alături de Kobe Bryant, în elicopter și afla și fiica sa Gianna, de 13 ani, care a pierit odată cu tatăl său. Cei doi mergeau la un meci de baschet.

În urmă cu puțin timp, o veste a cutremurat lumea sportului mondial și nu numai. Baschetbalistul american Kobe Bryant a murit la doar 41 de ani, într-un accident de elicopter. Kobe Bryant se afla în elicopterul săi privat, împreună cu alte 8 persoane. La un moment dat, aparatul de zbor a luat foc și s-a prăbușit, în California. Niciuna dintre persoanele aflate la bord nu a supraviețuit. Vanessa Bryant, soția vedetei de la Los Angeles Lakers nu se afla la bordul elicopterului. Kobe Bryant este considerat unul dintre cei mai mari jucători NBA din toate timpurile. Are 18 All-Star Game-uri în cei 20 de ani de carieră alături de Lakers. Bryant are 5 titluri NBA, două NBA Finals MVP și a fost MBP-ul ligii în 2008.

Kobe Bryant a jucat între 1996 și 2016, anul în care s-a retras, numai pentru Los Angeles Lakers. A fost unul dintre cei mai populari și cunoscuți baschetbaliști din istoria NBA. Fostul sportiv obișnuia să călătorească în elicopterul său privat de ani buni, încă din vremea în care era în activitate. Los Angeles Lakers a retras ambele numere purtate de Bryant la echipă, 8 și 24, după ce acesta a renunțat la carieră. Este singurul jucător din istoria echipei care are parte de această onoare. Era căsătorit cu Vanessa, alături de care avea patru fiice: Gianna, Natalia, Bianca și Capri, cea mai mică dintre ele, născută în iunie 2019.