ULTIMA ORĂ Telenovela „Chitic” continuă. Judecătorii au amânat decizia

0
1706

După două zile de ”plimbări” prin trei instanțe, dosarul privind arestarea preventivă a primarului orașului Mărășești, Valerică Chitic, a ajuns astăzi, din nou, la Tribunalul Vrancea. Doar că magistrații vrânceni au decis să amâne pronunțarea la o altă dată, respectiv luni, 27 iunie. În consecință, primarul orașului Mărășești este liber în continuare.

De precizat că dosarul lui Chitic s-a ”plimbat”, miercuri, la instanțele din Vrancea, atât Tribunalul Vrancea cât și Judecătoria Focșani declinându-și competența materială în acest caz. Astfel, ordonanța de reținere a primarului Valerică Chitic pentru 24 de ore a expirat, miercuri seară, iar primarul a plecat acasă. Joi, Curtea de Apel Galați a stabilit că Tribunalul Vrancea are ”competența de soluționare a cererii de luarea a măsurii arestării preventive, formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Vrancea privind pe inculpatul Chitic Valerică Dorel.” Prin urmare, dosarul s-a întors la prima instanța la care îl dusese Parchetul Vrancea.

Procurorii vrânceni îl acuză pe Valerică Chitic de săvârșirea mai multor infracțiuni: folosirea funcției pentru favorizarea unei persoane, instigare la abuz în serviciu, delapidare, instigare la fals intelectual, instigare la folosirea, cu rea-credinţă, bunuri sau creditul de care se bucură societatea, într-un scop contrar intereselor acesteia sau în folosul lui propriu ori pentru a favoriza o altă societate în care are interese direct sau indirect, constituirea unui grup infracțional organizat. Reamintim că marți, 21 iunie, polițiștii și procurorii au descins la Mărășești, unde au efectuat mai multe percheziții, inclusiv la sediul Primăriei Mărășești și la domiciliul primarului.


Surprize La Domicliu Focsani
Comandă o Surpiză la Domicliu ! Livrăm în toată Vrancea, la Data și Ora Stabilită de Tine!


Administrare și Mentenanță Site-uri de Prezentare și Magazin Online></a></div>    </div>

    <footer>
      <!-- post pagination -->      <!-- review -->
      <div class=
Articolul precedentÎngrijorări la Spitalul Dumbrăveni în legătură cu finanțarea instituției spitalicești
Articolul următorISU Vrancea angajează 16 șoferi la Detașamentele Focșani, Adjud și Vidra