ULTIMA ORĂ Scandal în centrul Focșaniului. Polițiștii au găsit un pistol airsoft

0

UPDATE   Precizări de ultimă oră de la IPJ Vrancea: Totodată, în zona altercației, polițiștii au găsit un pistol tip “airsoft”, care nu este supus autorizării sau notificării, iar din primele cercetări a reieșit că nu ar fi fost folosit.

Scandal, în această seară, în centrul municipiului Focșani. Conform unor surse, un scandal între mai multe persoane s-a iscat în zona sinagogii, pe strada Duiliu Zamfirescu. La fața locului au ajuns echipaje de poliție și de jandarmi. Se pare că s-ar fi stins conflictul și se fac cercetări. Persoanele implicate în scandal se află la sediul Poliției Municipiului Focșani, pentru audieri. Din primele informații, nu sunt persoane rănite.

Între timp, Biroul de presă al IPJ Vrancea a transmis următorul comunicat:

În această seară, în jurul orei 20.10, Poliția Municipiului Focșani a fost sesizată prin apel 112 cu privire la un scandal pe strada Duiliu Zamfirescu. Imediat, polițiștii s-au deplasat la fața locului și au identificat toate persoanele care au fost implicate în altercație. Cinci bărbați au fost conduși la sediul Poliției Municipiului Focșani pentru audieri (doi din municipiul Focșani, doi din comuna Păulești și unul din comuna Vizantea Livezi). Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor. Până în acest moment, nicio persoană nu a depus plângere.