marți, iulie 16, 2024
AcasăActualitateULTIMA ORĂ Noi alerte meteo de vânt și...

ULTIMA ORĂ Noi alerte meteo de vânt și ploi torențiale

UPDATE      Codul portocaliu a fost extins și prelungit până la ora 19:30 în următoarele localități: Adjud, Păunești, Homocea, Ruginești, Movilița, Străoane, Pufești, Răcoasa, Fitionești, Ploscuțeni, Tănăsoaia, Corbița, Boghești. De asemenea, alte câteva zeci de localități se află sub incidența codului galben de vijelie.

Administrația Națională de Meteorologie a mai emis, pentru Vrancea, două atenționări nowcasting de vreme rea. Un cod portocaliu de instabilitate atmosferică accentuată este valabil până la ora 18:30 în Suraia, Vânători și Biliești. În acest interval, se vor semnala averse care vor acumula 35-40 l/mp, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelie, grindină.

Pentru un număr mai mare de localități, ANM a emis cod galben: Focșani, Mărășești, Panciu, Odobești, Suraia, Vânători, Țifești, Bolotești, Garoafa, Jariștea, Movilița, Pufești, Mera, Vârteșcoiu, Cârligele, Câmpineanca, Reghiu, Răstoaca, Tănăsoaia, Biliești, Broșteni. Tot până la ora 18:30, în aceste localități sunt așteptate ploi torențiale care vor acumula 20-35 l/mp, vijelie, grindină, descărcări electrice. (sursa: ANM)


ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -
- Advertisment -

Cele mai citite

- Advertisment -

Cele mai citite

Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu