ULTIMA ORĂ Încă 4 vrânceni au pierdut lupta cu virusul

0
472

După mai multe zile de ”liniște”, autoritățile au anunțat că 4 vrânceni, infectați cu SARS-CoV-2, au pierdut lupta cu virusul. Cele 4 decese asociate COVID-19 s-au înregistrat în ultimele 24 de ore, în rândul bolnavilor nevaccinați: femeie, 62 ani, din Vulturu, nevaccinată, internată la secția ATI a Spitalului Județean Focșani; femeie, 69 ani, din Homocea, nevaccinată, internată la Spitalul Municipal Adjud; femeie, 72 ani, din Tănăsoaia, nevaccinată, internată la Spitalul Municipal Adjud; bărbat, 69 ani, din Paltin, nevaccinat, internat la Spitalul Județean de Urgență Galați. Bilanțul negru a ajuns, în Vrancea, la 860 de victime. Statistica DSP ne arată că, la momentul actual, mai sunt 164 de persoane diagnosticate pozitiv cu SARS-CoV-2. Cele mai multe cazuri sunt în următoarele localități: Focșani (61), Adjud (12), Slobozia Bradului (11), Vidra (8), Odobești (7).

La nivel național, în ultimele 24 de ore s-au înregistrat 1.279 de noi îmbolnăviri și s-au raportat 100 de decese asociate COVID-19 (dintre care 14 din perioada anterioară). În secțiile ATI din țară mai sunt internați 807 pacienți COVID-19 (dintre care 5 sunt minori).


Surprize La Domicliu Focsani
Comandă o Surpiză la Domicliu ! Livrăm în toată Vrancea, la Data și Ora Stabilită de Tine!


Administrare și Mentenanță Site-uri de Prezentare și Magazin Online></a></div>    </div>

    <footer>
      <!-- post pagination -->      <!-- review -->
      <div class=
Articolul precedentOficial: s-a prelungit starea de alertă, relaxări la cumpărături și restaurante, fără mască pe stradă, circulație liberă pe timpul nopții, petreceri până dimineață de Crăciun și revelion
Articolul următorPestă porcină africană la o fermă din comuna Păunești